Om os

Buffalo Food blev stiftet i 2008 og er stadig den dag i dag en familiedrevet virksomhed. Vi startede med at importere produktet, som vi kalder pizza bord i 2008 efter vi fandt en producent, som kunne levere et produkt der levede op til vores standard. Som ejer af pizzaria siden 1993 havde vi alt for ofte problemer med vores bestillinger, når der blev bestilt mange pizzaer af den samme kunde, da dette resulterede i, at de nederste pizzaer i bunken klistrede til låget. Når kunden derefter åbnede pizzaen, så ville det meste af fyldet være på låget i stedet for på pizzaen. Min kone, som har arbejdet side om side med mig i flere år nægtede at aflevere pizzaer, hvor fyldet sad fast på låget.

År 2000 rejste vi til udlandet og her så vi for første gang pizza bordet. Det så både præsentabelt ud og fyldet sad på pizzaen i stedet for på låget. Efter denne positive oplevelse besluttede vi, at vi skulle have dette med til vores eget pizzaria. Da vi kom tilbage fra vores ferie ledte vi i flere uger efter en producent i Danmark, desværre var priserne alt for høje og det kunne ikke betale sig, at producere produkterne her. Derfor blev vi nødt til at søge efter en udenlandsk partner, som kunne leve på til vores krav.

Efter vi fandt en fantastisk producent skabte vi et produkt, som både er beskyttet og godkendt i Danmark. Den dag i dag bruger flere pizzeriaer i hele Danmark vores produkt og flere engros virksomheder er vores kunder. Vi stræber altid efter at være de bedste på markedet og går derfor meget op i vores produkt, derfor har vi altid haft en åben dialog med de forskellige pizzeriaer, som også har hjulpet os med at justere vores produkt, så vi kunne blive endnu bedre.